Op deze pagina kan je lezen op welke manieren ik er voor jou kan zijn. Ik geef vooral readings, dit aan de hand van orakel-en tarotkaarten. Zo'n reading kan je echt inzichten bieden over bepaalde vlakken van je leven waarin het misschien net iets minder vlot verloopt.  

 

Je kan kiezen voor een normale persoonlijke reading, waarin echt de focus ligt op de kaarten en de informatie die daaruit verder vloeit. In een full-option guidance sessie vul ik die reading dan nog verder aan met uitgebreide info rond je eigen cyclus en de cyclus van de maan, en journaling. Je gaat dan naar huis met een duidelijk en op maat gemaakt schema van jouw cyclus met daaraan de maan-cyclus gekoppeld en een heleboel nuttige tips over de effecten hiervan op je dagelijks leven.

 

TER INFO: in het kader van COVID-19 is het ook mogelijk om de sessies te volgen via ZOOM indien je je daar comfortabeler bij voelt. Je krijgt dan na de sessie de opgenomen video van de hele reading in audio en video-formaat in je mailbox.

 

In deze sessie starten we steeds met een persoonlijke reading met orakel-en tarotkaarten en eventueel de pendel. We kijken welke informatie we hieruit krijgen en op basis daarvan geef ik jou de guidance die je nodig hebt.

Hierbij komt de volledige uitleg over hoe je kan leren leven volgens het ritme van de maan en hoe je dit in je dagelijks leven op een heel toegankelijke manier toepast. De kracht van de maan is enorm groot. Wanneer je als vrouw leert werken met de energie van de maan en je leert je eigen vrouwelijke cyclus begrijpen, zal je zien dat veel van je gedragingen, gevoelens en gedachten plots duidelijk zullen worden. Wij als vrouwen kunnen de maan gebruiken als krachtig tool om zaken los te laten die ons niet langer dienen en nieuwe doelen te stellen. We kunnen de kracht van de maan gebruiken om te manifesteren. Ik help je graag op weg om je vrouwelijke krachten ten volle te kunnen benutten en te leven volgens het ritme van de maan.

Ook reik ik jou technieken aan om te leren journallen.

Door te journallen, leer je jezelf écht kennen. Je lichte en je donkere kanten. Je kan je emoties, gedachten, gevoelens van je afschrijven waardoor je belangrijke inzichten krijgt. Tevens kan je ook je gewoontes, rituelen, doelen en zaken die je wil loslaten neerschrijven. Dit zorgt ervoor dat (terug) rust in je hoofd krijgt. Je schrijft de chaos in je hoofd letterlijk van je af.

Het mooie aan journallen is dat er voor iedereen wel een methode is die werkt. Je hoeft geen geoefende schrijver te zijn om te kunnen journallen. Het hoeft ook niet te gaan over lange teksten en hele pagina's vol. Door veel te journallen, heb ik zelf enkele methodes uitgewerkt die al zeer nuttig en efficiënt gebleken zijn. Ik kan je verschillende methodes bijbrengen die je kan toepassen en waarmee je kan experimenteren/combineren. 

Ik help je te zoeken naar de methode die het best bij jou past. Ik begeleid je met veel plezier en liefde door je journaling-proces. 

Deze sessie duurt een twee à drietal uren. Ik vind het belangrijk om jou juiste en volledige informatie te geven waarmee jij verder aan de slag kan. 

​Deze readings met orakel-en tarotkaarten en de pendel, zijn de favoriet van veel van mijn klanten. Tijdens de reading worden persoonlijke vragen beantwoord en krijg je inzichten over de situaties die momenteel een uitdaging vormen in je leven.  Je kan kiezen om een specifiek thema (liefde, carrière,..) te behandelen, of voor een algemene reading (waar heb ik nood aan op dit moment in mijn leven). Ik raad zelf aan om per reading 1 thema te kiezen zodat we echt in de diepte kunnen werken en zeker alle antwoorden kunnen vinden die je zoekt.

Ik start een sessie altijd met een korte energetische reiniging, zodat alle energie die niet van jou is, vertrekt. Ik voel eventjes hoe rustig je al bent en als ik voel dat we best nog even dieper in ontspanning gaan, starten we even met een korte meditatie. 

Daarna gaan we aan de slag. Met behulp van mijn uitgebreid assortiment orakel-en tarotkaarten gaan we samen op zoek naar de antwoorden die jij nodig hebt. Ik voel welke kaarten er nodig zijn om jou de antwoorden te bieden die je zoekt. Waar nodig vraag ik extra informatie via mijn pendel. 

Ik neem tijdens een reading graag uitgebreid de tijd om ervoor te zorgen dat je met nieuwe inzichten en perspectieven kan vertrekken en weer de moed of de kracht hebt gevonden om de volgende stappen op je pad te nemen.

Een persoonlijke reading duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.