Online cursus

'De magie van orakel-en tarotkaarten'

Ik stel jullie met enorm veel trots voor: mijn online cursus uit om te leren werken met zowel orakel- als tarotkaarten ! Het is een zeer toegankelijke cursus in het Nederlands waarin ik stap voor stap uitleg hoe je nu aan de slag kan met orakel- en tarotkaarten.

 

De cursus is verdeeld in twee grote hoofdstukken. In deel 1 behandel ik de orakelkaarten, in deel 2 bespreek ik uitgebreid hoe je met tarotkaarten kan werken.

 

Ik begin bij nul en begeleid je stap voor stap je in het proces. Ik leer je hoe je kaarten kan leggen voor jezelf, en indien je dat wenst op een later tijdstip zelfs voor anderen! De cursus is dus goed voor iedereen die totaal geen ervaring heeft met kaarten, maar ook voor degenen die al af en toe voor zichzelf kaartjes leggen, maar dit in de toekomst graag voor anderen zouden willen doen. 

 

Aan de hand van een uitgebreid werkboek en video's ga je met mij mee op pad. Je kan de cursus volgen op je eigen tempo en ik raad je ook aan om dat echt te doen. Neem de tijd die jij nodig hebt om je de kaartjes eigen te maken en een methode te ontdekken die voor jou werkt aan de hand van de informatie die ik je aanreik in de cursus. Eens je de cursus (of een deel ervan) koopt, heb je levenslang toegang tot al het cursusmateriaal, zowel de video's als het werkboek. 

 

Je kan de cursus op verschillende manieren volgen, afhankelijk van hoe diep jij er wil inspringen. Ik raad je aan om de volledige cursus van A-Z te doorlopen. Zo haal je echt alles eruit en krijg je ook nog als bonus een video om orakel-en tarotkaarten in een legging te combineren. Maar je kan hem dus ook in stukken kopen, als je bijvoorbeeld al veel ervaring hebt met orakelkaarten, en enkel je kennis over tarot nog uit te breiden. Als je al bedreven bent in beide, is de mini-cursus 'Vaste Spreads' misschien wel iets voor jou, hierin behandel ik in de diepte de meest gebruikte vaste spreads die in de tarot gebruikt worden. JE kan onderaan deze pagina de cursus in verschillende delen aankopen.

Volledige cursus

Je kan kiezen voor de volledige cursus als geheel aan te kopen, dat kost je 247€. Je doorloopt de cursus alleen en op je eigen tempo. Je krijgt dan ook de kans om binnen het jaar na aankoop een zoom-/of livesessie met mij in te plannen om vragen te stellen die je zou hebben tijdens het doorlopen van de cursus. De toegang tot de cursus met al het cursusmateriaal is levenslang. 

De cursus in verschillende delen

Je kan ervoor kiezen om de cursus in stukjes aan te kopen. Zo kan je ervoor kiezen om eerst het deel over de orakelkaarten te kopen, en daarna het gedeelte over de tarotkaarten. Moest je al wat meer kennis hebben over tarotkaarten, kan je ook gewoon het deeltje 'vaste spreads' aankopen. De aangekochte cursussen zijn levenslang toegankelijk. 

De prijzen hiervan zijn als volgt:

(c) Reabel Lightwork 2021, Alle rechten voorbehouden. Niets in deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze ook zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.