Uitverkocht

Adventsactie

€ 65,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Adventsactie

€ 65,00

Het eindejaar is één van mijn favoriete periodes van het jaar. Omdat we universeel koude counteren met warmte. Warme drankjes, warme huizen en warme dekentjes, maar ook in vieren en liefhebben met vrienden en familie. Ik tel graag af naar die feestmomenten, omdat ik mezelf dan elke dag kort herinner aan het moois dat komt en daar al een stukje gevoel en warmte van kan vangen.

Ik heb zelf dan ook elk jaar een Adventskalender in huis. Om af te tellen. En ik dacht er dit jaar zelf voor jullie eentje te creëren.

De kalender start zoals gewoonlijk op 1 december en elke dag leg ik voor jou specifiek een kaart. Een klein woordje van jouw team terwijl je naar de mooiste tijd van het jaar toe leeft. Je kan er wijsheden, herkenning, licht en liefde uit halen en zijn dat niet de mooiste cadeaus die het universum je kan geven?

 

Je krijgt de foto van de kaart en de boodschap dagelijks in je mailbox. Op 24/12 krijg je dan van mij een uitgebreidere reading. Hier kan je zelf het thema kiezen of de vraag stellen die jij wil stellen. 

Hoe ziet dit er nu concreet uit ? 
Elke dag tune ik in op jouw persoonlijke energie. Ik vraag welke boodschap jij die specifieke dag moet horen. Indien ik met 1 kaart geen duidelijke guidance krijg, trek ik er gewoon eentje extra. 
Ik stuur je dan elke dag een pdf-bestand met de foto's van de kaart(en) die die dag voor jou zijn gevallen en ik schrijf een duidelijke, uitgebreide guidance rond de energie van die kaart. Indien nodig geef ik je tips en tricks mee hoe je te werk kan gaan of wat je die dag concreet kan doen.

Omdat ik mezelf niet wil overweldigen, bied ik deze dienst aan maximum 10 mensen aan. Dus stop hem zo snel mogelijk in je winkelmandje! 

 

Tot snel. Magische groetjes, veel licht en liefde. Annelies.

 

PS: Moest je nog vragen hebben, kan je steeds een mailtje sturen of het contactformulier invullen!